På Eiendomsdagen 2022 får du faglig påfyll og gode muligheter til å treffe andre som også er opptatt av hva som rører seg innen eiendom. Her får du blant annet høre om sosial bærekraft i byutvikling, tanker om ny kommuneplans arealdel i Trondheim, boligkjøpsmodeller, hvordan næringsbebyggelse kan og bør samvirke med de stedskvaliteter og den historiske bebyggelse de omgis av.
Registering fra 12.30 til 13.00.
Program
Velkommen til Eiendomsdagen 2022
Ellen Tveit Klingenberg, Fagrådsleder, Fagråd Eiendom
Fra makro til mikro - hvordan blir eiendomsmarkedet
Nerja Macic, Sjeføkonom, Prognosesenteret
Hvordan kan vi arbeide med å skape mer sosialt bærekraftige byer og steder i praksis?
Aslaug Tveit, Urban designer, Leva Urban Design
Pause
Hva kan vi som bygger her lære av Europa?
Christian Dreyer, Direktør for samfunnskontakt og kommunikasjon, Fredensborg/Heimstaden
Petter Knut Nedregotten, Regionsjef Trondheim, Fredensborg bolig
Kunsten å dele. Rebel i fremtidens arbeidsliv.
Carl J Onstad, Daglig leder, Rebel
Rammene for å bygge en enda bedre by
Øyvind Christensen, Partner, Relog
Diana van der Meer, Prosjektutvikler bolig, Trym
Slik tenker vi politikere om ny arealdel
Roar Aas, Gruppeleder Arbeiderpartiet
Silje Salomonsen, Gruppeleder SV
Ingrid Skjøtskift, Gruppeleder Høyre
Elin Marie Andreassen, Gruppeleder FrP
Pause
Nytt og gammelt hånd i hånd, med Trondheimsidentitet?
Mette Bye, Byantikvar, Trondheim kommune
Are Risto Øyasæter, Byarkitekt, Trondheim kommune
Boligkjøpsmodeller - et godt virkemiddel?
Aurora Koteng, Koteng
Torbjørn Sotberg, Adm. Direktør, TOBB
Arve Heggem, Prosjektdirektør, OBOS Nye hjem
Jan Håvard Valstad, Leder strategi og analyse, Eiendomsmegler1
Kari O Midjo, Kredittsjef privatmarked, SpareBank 1 SMN
Avslutning
Ellen Tveit Klingenberg, Fagrådsleder, Fagråd Eiendom
Når den faglige delen er over blir det muligheter for å fortsette praten over en minglemiddag og hyggelig samvær ut over kvelden.
Middag fra kl. 18.00 for de som vil ha det (kr. 300 kr,-), husk å krysse av ved påmelding. Ønsket drikke til middagen bestilles og betales av den enkelte.