Hva kreves egentlig for å skape besøksattraksjon gjennom mat og måltidsopplevelser? På dette fagseminaret setter vi fokus på ulike perspektiver på attraktiv og bærekraftig måltidsturisme.
Du møter:
Marie Sainabou, stifter og direktør av Madland i København
Torunn Tronsvang, eier og gründer av UpNorway
Regis Marcon, kjent overalt som fjellenes kokk, driver av Regis & Jaques Marcon restaurant (Michelin 3*)
Ørjan Johannesen, kokk, Bocuse d'Or gullvinner 2012 og 2105, driver familebedriften Bekkjarvik Gjestiveri, Boutique hotellet Beckerwyc House, og den nystartede retsauranten Mirabelle
Fagseminaret ledes av Lasse Berre, foodie, fotograf, næringslivsleder og foredragsholder.
Dørene åpnes kl. 08.30, vi anbefaler deg å komme i god tid for mingling. Det serveres kaffe/te og litt å bite i.
Mer informasjon og påmelding her
Fagseminarene under Bocus d'Or 2024 i Trondheim arrangeres i samarbeid mellom Bocus d'Or 2024, NHO Reiseliv og fagråd Reiseliv i Næringsforeningen i Trondheimsregionen.