Med en aldrende befolkning og lave fødselstall, står norsk næringsliv overfor store rekrutteringsutfordringer. Reiselivet i Trondheim har jobbet aktivt med rekruttering i flere år, og restaurant- og matfaglinjene i byen har blant de beste søkertallene i landet. Restaurant- og matfag har også blitt ett av de mest populære utdanningsprogrammene i Trondheim. Hvordan har dette skjedd? Og hva gjøres i byen?
Men rekruttering handler vel så mye om å bygge gode team, skape trygghet og engasjement i alle ledd. Og lederne må gå foran som gode eksempler.
Hør erfaringer og tips fra disse foregangsfigurene innen restaurant og matfag:
Eivind Hellstrøm, kjendiskokk og foregangsperson
Aslaug Rustad, daglig leder Oi!
Filip Bendi, kokk, vinner av sølvmedlaje i Bocuse d'Or 2023(VM), kreativ utvikler hos Thon Hotels
Anne Marte Pensgaard, Idrettspsykolog v Norges Idrettshøyskole, del av Filip Benid's Team mot Bocuse d'Or sølv
Torild Langklopp, Stokkøya Strandhotell
Fagseminaret ledes av Guro Angell Gimse, regiondirektør i NHO Trøndelag.
Dørene åpnes kl. 09.30, vi anbefaler deg å komme i god tid for mingling. Det serveres kaffe/te og litt å bite i.
Meld deg på og les mer om programmet her!
Fagseminarene under Bocus d'Or 2024 i Trondheim arrangeres i samarbeid mellom Bocus d'Or 2024, NHO Reiseliv og fagråd Reiseliv i Næringsforeningen i Trondheimsregionen.