Arrangør: Næringsforeningen i Trondheimsregionen i samarbeid med Trondheim Spektrum, European Region of Gastronomy og Trondheimsregionen.
Program
Det Store Festmåltidet – Hvorfor gjør vi dette
Eva Annie Svendsen, daglig leder Trondheim Spektrum
Mat-Trøndelag
Europeisk matregion – Arven etter og veien videre
Tore Sandvik, Fylkesordfører
Langsiktig satsing på mat
Rita Ottervik, ordfører Trondheim
World Cheese Awards / Oste-VM 2023 i Trondheim
Kristine Rise, prosjektleder Oi! Trøndersk Mat og Drikke
Bocuse d’Or Europe 2024 i Trondheim
Hans Petter Øien Kvam, prosjektleder Næringsforeningen i Trondheimsregionen
En prat i fire fine lænestola - Hvordan skal vi videreforedle matsatsingen
Gjester: Kristian Dahlberg Hauge, direktør næring Trondheim kommune, Kirsten Indgjerd Værdal, direktør næring Trøndelag fylkeskommune, Kristine Rise, prosjektleder Oi! Trøndersk Mat og Drikke, Mikael Forselius, styreleder Visit Trondheim og Eva Falch, leder NTNU Food Forum
Introduksjon: Arbeidet med nytt Trøndersk Matmanifest, v/Kristine Rise, Oi! Trøndersk Mat og Drikke
Moderatorer er Berit Rian og Hans Petter Øien Kvam, Næringsforeningen i Trondheimsregionen
Gode historier og et blikk utenfra
Akevitt og sanking
Svein Berfjord, Inderøy Brenneri og Jim-Andre Stene, Trøndelag Sankeri
Fra krise til suksess
Siri Beathe Gellein, Elden og Inge Johnsen, Måltidskultur
Artist in Residence
Børre Johnsen, Dora 3 og Mikael Forselius, Britannia Hotel
Et blikk utenfra: Hvordan Trondheim/Trøndelag har klart å heve seg opp på et nivå med de beste i verden internasjonalt
Helle Valebrokk, mat- og reiseskribent, forfatter og blogger
Stiftelsen Norsk Mat tildeler det høythengende kvalitetsmerket Spesialitet til produkter fra tre trønderske produsenter
Tildeling ved Nina Sundqvist, adm. direktør Stiftelsen Norsk Mat og Morten Wolden, kommunedirektør Trondheim kommune
Konferansen avsluttes med et godt trøndersk gjestebud, der 10 kjøkken vil presentere våre fantastiske råvarer og kokker i
Det Store Festmåltidet kl. 18.00, for de som ønsker det!
Fagseminaret Det Store Festmåltidet kr. 640 inkl gebyr
Pakkepris: Fagseminar og Det Store Festmåltidet kr. 3.220 inkl gebyr
Meld deg på HER
For de som ønsker et større antall, og eller en faktura kan sende en e-post til dsf@trondheimspektrum.no